Avís legal & política de privacitat

Identificació

 

En compliment de les obligacions establertes en la Llei 34/2002 LSSICE (Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic), es posa en coneixement que el domini maspuigdevall.com és propietat de:

Judith Puigdevall (en davant mas Puigdevall)
Mas Puigdevall s/n
E17813 - Vall de Bianya
CIF: 77916477K

 

Marques

 

En aquesta pàgina s'esmenten de forma indirecta ia nivell informatiu alguns termes i logotips, que constitueixen marques registrades pels seus respectius propietaris, no fent-nos responsables de la utilització inadequada que poguessin fer terceres persones respecte a aquestes marques.

 

Links

 

El propietari del web no es fa responsable d'aquells altres dades, webs o arxius als quals sigui possible accedir a través d'enllaços (links) disponibles entre els seus continguts, atès que aquestes pàgines o arxius objecte d'enllaç són responsabilitat dels seus respectius titulars .

Aquesta pàgina, per tant, ni aprova, ni fa seus els productes, serveis, continguts, informacions, dades, arxius i qualsevol altre material existent en tals pàgines web o arxius i no controla ni, de conformitat amb el que disposa la LSSICE, es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació, continguts, dades i serveis existents en els llocs enllaçats i són aliens a aquesta pàgina.

En el cas que un òrgan competent declari la il·licitud de les dades, ordenat la seva retirada o que impossibiliti el accés als mateixos, o s'hagués declarat l'existència de la lesió, i se'ns hagi notificat expressament al corresponent resolució, els enllaços que s'indiquin seran immediatament retirats.

 

Política de protecció de dades personals

 

Alguns serveis prestats en aquest Portal contenen condicions particulars específiques en matèria de Protecció de Dades Personals. Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers automatitzats.

Mas Puigdevall, com a responsable del fitxer automatitzat, garanteix ple compliment de llei 15/1999 LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal).

Aquests arxius han estat registrats a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, tal com ho estipula la llei vigent.

La recollida i tractament de les dades personals té com a finalitat el manteniment de la relació contractual amb Mas Puigdevall, així com l'enviament per mitjans tradicionals i electrònics, d'informació operativa i comercial atenent als productes i serveis oferts.

Mas Puigdevall ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals legalment requerits, i procura instal.lar altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, no obstant això, l'Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Els Usuaris tenen drets reconeguts i podran exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició, així com estar informats de les cessions realitzades contactant amb Mas Puigdevall.